Ihan mukavaa, että on lämmin. Tänä aamuna kävimme tyttären kanssa kaupalla ja kun tulimme pois, niin kaupan ovella oli sisäänpyrkimässä iso rupisammakko. Kyllä me vähän säikähdimme ja käännyimme takaisin. Menimme toisesta ovesta ulos. Pahus, kun ei ollut kamera mukana.

Laitoin makaroonilaatikkoa ja isäntä kävi ruokatunnilla syömässä. Hän on nyt tuossa 8 km:n päässä töissä ja ylihuomenna on jo ihan tässä vieressä :). Pian tulee Rosanna äitinsä kanssa ja sitten vipinää riittää. Rosannalla on synttärit 9. pv ja täyttää yhdeksän vuotta. Tulevat tuossa yhden pintaan linja-autolla.

Postipa toi kaikkea ihanaa. Ensinnäkin Liisa muisti minua kauniilla liinalla ja ihanalla kortilla SAY5 ringinemoilusta ja muustakin :). Liinalle kyllä käyttöä löytyy ja kortti oli tosi nätti. Isot kiitokset sinulle Liisa.

1692579.jpg

Eikä posti tähän loppunut. Tuli nimittäin voitto täältä

tn_aaaaaaa.jpg

Kiitos Miia emannoimisesta ja kiitos kaikille palkintoon osallistujille. Tuli vähän paljon tavaraa ja Miialta kaunis kortti+bonus :)

1692599.jpg

Annalta tuli atc-kuori. Eli minä teen siihen niistä materiaaleista pari korttia. Kyselen osoitteen sitten, kun kortit ovat valmiita.

Oikein mukavaa päivää kaikille.

ps. tein yhden siili-onnittelukortin Hannen lähettämistä materiaaleista. Kun teen lisää, niin tuonpa näytille. Leimakuvia on niin paljon, että saan varmaan tehtyä 50 korttia. Tuo väritys vain vähän tökkii.