vakkuri_2-copy.jpg

Tämä herra oli luennoimassa "Onko ongelmatonta työyhteisöä". Raimo Vakkuri oli erittäin mukaansatempaava ja innostava. Huumorintaju oli erittäin hyvä. Tykkäsin päivästä. Niinhän se on, että tule toimeen itsesi kanssa, niin tulet myös toisten kanssa. Aina pitää työyhteisössäkin katsoa onko itsellä asenneongelmia eikä syyllistä tarvitse etsiä, vaan pureudutaan ongelmaan ja yritetään yhdessä ratkoa se. Kaikille työssäkäyville ja muillekin suosittelen lämpimästi kurssia. Viime yönä en sitten kertaakaan heräillyt, vaan nukuin yön putkeen. Johtuikohan siitä, kun koko päivän olin menossa. Minulle voisi sopiakin kokopäivätyö.

Tänä aamuna, kun menin töihin, niin pöytä oli työtehtäviä pullollaan ja lisää tuli koko ajan. En ehtinyt tehdä puoliakaan. Toivottavasti huomenna ehdin. Mutta en tee pätkääkään ylitöitä, eihän siitä minulle makseta ja työssä käyn vain rahan takia. Tietysti työolot pitää saada mukavaksi, että on miellyttävä ahkeroida.

Minua harmittaa, kun Say-postia ei ole tullut. Eli syyskuun viimeistä lähetystä. Onko jotain sattunut vai eikö enää kiinnosta. Olisi tosi kohteliasta käydä blogissani sanomassa, jos on jotain ongelmaa lähetyksen suhteen. Voihan olla, että on sairautta, yllättäviä menoja, ettei rahat riitä. Niistä voi aina sopia. Jos say näet tämän, niin vinkkaapas missä mennään.

Toivottelen kaikille oikein mukavaa päivää!