Olipa ihanaa tulla töistä kotiin, kun postilaatikossa odotti iso postikasa. Minulla on ollut vähän repaleiset työpäivät. Eilen oli paloharjoitusta ja tänään käytin yhtä asukkia kaupungissa. Äsken vasta tulin kotiin.

Niin, minähän en saanut viime kuun viimeistä lähetystä Sayltani. Ihana enkeli oli kuitenkin minulle postittanut aivan mahtavan paketin. Kiitos enkelini. Minun pitää vielä lähteä hiplaamaan noita juttuja. Kaikki ovat niin minunlaisia. Kiitos sinulle.

1967520.jpg

Sitten myös uusi Sayni lähetti tämän kuun ensimmäisen paketin ja tosi mahtava lähetys. Minunlaiseni oli sinunkin lähetys. Aivan ihania juttuja. Pitää sinunkin pakettiasi käydä vielä hiplaamassa. Isot kiitokset sinulle SAYni.

1967513.jpg

Sain myös kaksi nimpparikorttia Päiviltä ja Eijalta. Suuret kiitokset muistamisista. Kiitokset myös blogikommentoijille onnitteluista. Olen otettu.

Tulipa jobin postiakin. Pankki on sekoittanut meidän suoraveloituslainan ihan totaalisesti. Joka kuukausi menee sovittu summa ja joskus vielä suurempanakin. Syyskuussa 150 euroa suurempana. Nyt laskuja tippuu ko. lainasta koko ajan lisää. Eli ei olla olevinaan maksettu lainanvakuusmaksua neljään kuukauteen!!!! Joka kuukausi kuitenkin veloitettu. Taidanpa sanoa SAMPO-pankille hei, heit. Olemme saaneet selvittää sotkuja monta kuukautta. Eikä selvää tule. Pankkikin lähetti 50 euron laskun ko. lainasta vielä erikseen. En tiedä mitä tuon asian kanssa pitäisi lopulta tehdä.

Kaikesta huolimatta mukavaa päivää kaikille.