roseAnimation.gif

Niinhän sitä tuli käytyä Kiuruvedellä. Tyttären tytölle ostin Maxista piirrustusvälinesetin. Kyllä tyttö oli tyytyväinen. Hän oli voittanut H&M:n piirrustuskilpailun Joensuussa ja sai upouudet farkut palkinnoksi. Kyllä sitä näyttää olevan suvussa tuota piirrustustaitoa. Itselle ostin Maxista kaikenlaista krääsää, oli halpaa :).

Niin, eilen oli tuo matkustuspäivä. Kissa vietiin omaan kotiin. Heti alkumatkasta kissan laatikosta tuli kuvottava haju. Oli tehnyt tarpeet. Sitä sitten puhdistamaan kesken matkan. Eikä mennyt pitkä aika, kun kisuli tuli pahoinvoivaksi ja oksensi. Taas pysähdys ja siivoamaan. Loppumatkan kisulineiti sai olla takakontissa :) Hyvinpä pärjäsi sielläkin. Tullessa kävimme hampurilaisaterialla Toivalan Essolla.

Tänään kävi sitten miehen veli ja siinä meni rupatellessa. Tuli kiirus tehdä Hannelle lahjaa, kun täyttää 9.9. pyöreitä vuosia. Vieläkin kesken, mutta kyllä minä ehdin tiistaiksi. Piti myös laittaa toverikuun kirje matkaan ja atc-kortti Pappipuikkoihin ja lisäks tein kirjeeseen jotain :) No, tiistaina näet.

Nyt pitää jatkaa tuota keskeneräsitä lahjaa, joten mukavaa iltaa ja viikon alkua kaikille.