Odotin postia innolla, josko Say tai Sny muistaisi. Eipä vielä. Pitää jaksaa odotella. Mutta minua muistikin toverisyyskuu Tanlittan. Oikein kaunis itsetehty kirja. Suuret kiitokset toverilleni. Oli myös Pori jazz tarra. Paketti oli ihgu hyvä. Kiitos!

1898295.jpg

Eikös olekin ihana kirja? Ja kaunis muumikortti.

Töistä lähdinkin tänään vähän aikaisemmin, kun piti viedä paketti postiin. Tänään oli kiire päivä. En minä tällaista kiirettä halua. Sitten toisina päivinä saan pyöritellä peukaloitani.

Huomenna Renjalla on taksvärkkipäivä, eikä hän mene kouluun. Kymppi pitää viedä koululle ensi viikolla sotaveteraaneille. Vaikka en kyllä ymmärrä, mitä ne vielä tarvitsee. Kaikki ovat jo lähellä yhdeksääkymppiä ja saavat kotiin ilmaiset siivouspalvelut ja hoidot. Haluaisin tietää mihin ne rahat todella menevät. Vai menevätkö ne arkulle seppeleisiin. Toivat vuonna 1996 isänikin haudalle. Isä taisteli etulinjassa, eikä saanut minkäänlaisia korvauksia valtiolta. Minusta se on väärin, että toiset saavat ja toiset ei.

No, laitetaanpahan kuitenkin oma murunen kassaan.

Nyt taidan vähän lueskella ja lepäillä.

Ninnulle: Minun isä ei eläessään saanut mitään Sotaveteraaniliitolta eikä saanut mitään ilmaisia palveluja. Nyt teen sellaista työtä, jossa kirjaan tällä seudulla sotaveteraanien saamat ilmaiset kotiapupalvelut.

En minä sillä, ettenkö lahjoittaisi, mutta tahtoisin vain tietää mihin kaikkeen se lahjoitettu raha uppoaa.