Suuret kiitokset ihanalle skylleni piristävästä paketista ja kivasta kirjeestä.

1965127.jpg

Eli kirjeessä oli kaksi ihanaa postimerkkiä, kirjallisuusaihein. Heijastin (ihana), tildakoristeita, vaahteranlehti (skyn omalta pihalta poimittu), suklaapatukka (annoin tyttärelle, kun on kipeä) sekä ihana kirje. Kiitos ja halaus sinulle sky-toukkis.

Minun ihana ystäväni Päivi lähetti VALTAVAN kasan Jouluisia askartelujuttuja. Aian ihania. Nyt tytärkin voi tehdä kavereilleen Joulukortit. On materiaalia niin paljon. Kiitos Päivi hirveän paljon.

1965137.jpg

Tässä koko pläjäys :). Aivan mahtavaa !

Eilen en joutanut päivittelemään, kun poika kävi perheineen ja illalla olimme kirkossa. Renja menee rippikouluun. Hän laittoi toiveeksi hiihtolomaviikolla olevan leirin ja se olisi Heinävedellä, Valamossa. Toivottavasti pääsee siihen, kun siitä joutuu karsimaan kymmenkunta. Oli ihanaa olla kyläläisten kanssa yhdessä kirkossa. Ihania juttuja siellä oli. Seurakuntatalolla oli sitten kahvit ja muu info.

Anonyymi tuossa pilkkas mun makaroonilaatikkoa, vähän otti päähän, mutta minähän saan laittaa omille sivuille mitä lystään. Onhan täällä paljon noita kokkiblogeja. Minun blogini on yleisblogi, eli vaikka mitä mahtuu.

Mukavaa päivää kaikille, myös anonyymeille :)