Niin se vain viikonloppu pyörähti käyntiin. Uuden bloginkin perustin, mutta siinä ovat vielä monet asiat hakusessa Joutavia juttuja. Käykääpä vilasemassa. Meillä on vähän surulliset ajat, kun sunnuntaina käy katsomassa meidän perhoskoiraa ostajaehdokkaat. Digi vain ei tule toimeen collienpennun kanssa. Onneksi tunnettu hyvä perhe haluaa ostaa Digin (Helsingistä)

Niin posteljooni oli ihan runsaskätinen. Sain toveripostia Ninalta. Oikein mukavanoloinen lähetys. Pidin kovasti. Kiitokset Nina.

1823715.jpg

Sitten tuli paksu kirjekuori. Tanjan kiertävää iloa kuori Tuulalta. Oikein ihana ja mieleinen lähetys. Minä lähetän eteenpäin viikonloppuna :)

Niin Tuula, suuren suuret kiitokset.

1823722.jpg

Tässä kuvassa ei edes näy kaikki ihanuus. Paljon papereita, ääriviivatarroja, kukkia, pienempiä tarroja, kynttilöitä, suklaatia ja ihana kortti. Niin sydänhaaraniittejä oli myös. Tulikohan kaikki??? Ei varmaan, mutta runsas oli paketti.

Sofialta, Reetalta ja Marelolta tulivat Joulukalenteriluukut. Isot kiitokset. Minä lähetän vasta syys-lokakuussa, joten älkää hermostuko, ne tulee :)

Oikein mukavaa viikonvaihdetta jokaiselle vierailijalle.