Tämän päivän teemaksi ja kuviksi en sitten parempaa keksinyt kuin askarteluhuoneeni sekamelskan. Mitenkähän tuon saisi järjestykseen. Tavaraa on niin tuhottomasti. Siellä on kankaat, langat, askartelutavarat suloisessa sekamelskassa. Mahtuupa sinne postitusosiokin (pahvilaatikoita, kirjekuoria yms. sekalaista) Eikä minun tavarat tässä kaikki ole. Uusimmat langat ovat leviteltynä pitkin olohuonetta ja saumuri on kodinhoitohuoneessa.

Katsokaa ja ihailkaa, ehkä parin viikon kuluttua voin esitellä siistimpää kaliberia.

1847441.jpg

 

Pöydän alla on pari laatikollista askartelukamaa :)

1847444.jpg

1847447.jpg

Niin, vanha jääkaappikin sieltä pilkistää, mutta se on tyhjä.

Eilen illalla työkaverini Pirjo toi monivuotisia kukkia ja istutimme ne tänä aamuna. Ensikesänä saamme ihailla kukkien loistoa :)

Minä näen painajaisia Digin hakemisesta. Viimekin yönä näin unta. että hakijat tulivat ja kaikki paperit olivat koirat pureksineet ja silpunneet. Jouduin tekemään uusia papereita ja rekisteripaperit liimaamaan yhteen. Ja nekin hävitin. Kyllä se on surku. En olisi uskonnut, että se on näin vaikeata, vaikka erittäin hyvään kotiin Digi pääsee.

TÄMÄ ON HAASTE ! KAIKKI KUVAMAAN ASKARTELUSOPPEAAN!

Toivottelenpa kaikille oikein mukavaa sunnuntaipäivää.

edith: klo 13.00 Tyhjät pahvilaatikot viety vinnille, kirjahyllyä vähän siistitty. Kuvaa tulee, kun koko huone alkaa olla siedettävässä kunnossa.