Juu, meillä taisi olla eilen ja tänään oikea laskupäivä. Tosin sain Tanjalta ihanan kortin. Laitoin sen jääkaapin oveen muistutukseksi. Eli jos oikein masentaa, niin katson vain jääkaappiin päin. Tanja kehotti sen laittamaan siihen ja minä laitoin. Isot kiitokset sinulle Tanja, olet enkeli.

1918607.jpg

Niin, eilen kävin vähän törsäämässä. Elikkä ostin itselleni farkut ja puseton ja maksoivat yli 70 € yhteensä. Lisäksi tietysti kävin Tiimarissa ja askartelukaupassa.

Se hyvä oli tuossa vaateostoksissa, että huomasin itselleni mahtuvan kokoa 42 farkut. Vielä vähän yli vuosi takaperin koko oli 46 - 48. Minä alan olla ihan hoikassa kunnossa kohta. Olenhan 170 cm pitkä. Painoa en ole mitanut aikoihin, mutta luulisin että se pyörii tuossa 76 kg korvilla. Ehkä tuo paino tippuu vielä, kun ei ole oikein ruokahalua. Johtuu tuosta lievästä masennuksesta.

Vieläkään en ole saanut joulukalenteriluukkuja postiin. Olen tekemässä muutamiin luukkuihin täytettä :) Malttakaahan vielä. Ystävyydenpeiton esterille alan kokoamaan nyt viikonloppuna. Tosin pitää matkata Kuopioon lauantaina Nooan synttäreille.

Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa viikonvaihdetta ja minä menen tekemään Nooalle korttia.

angelglobe2s.gif