Nostin tätä vähän ylemmäksi, että kaikki halukkaat voivat ilmottautua :)

Nyt toivon jokaisen osallistujan ilmoittavan minun sähköpostiini montako henkilöä tulee kustakin perheestä :)

Tässä olen pyöritellyt mielessäni ajatusta, että voisin järjestää täällä Kiihtelysvaarassa, kotonani blogitapaamisen/grilli-iltapäivän. Kiihtelysvaara sijaitsee 36 km Joensuusta Ilomantsiin päin. Ainakin lähiseudun blogilaiset voisivat varmaan tulla. Ajatuksena olisi, että pitäisin blogitapaamisen 14.6.2008 klo 14.00 - niin pitkään kuin haluatte. Lämmitämme myös saunan, joten halukkaat voivat kylpeä.  Kirjoitelkaa sähköpostiini tai kommentteihin, jos olette halukkaita tulemaan, tietysti koko perhe on tervetullut. Muistakaa ilmoittaa montako tulee, että voin järjestää tarjottavan. Jos, pitempi matkalaisia on, niin täällä on myös karavaanialue, jossa voi yöpyä

Barbecue.jpg

Tämä olisi minun blogini 1-vuotisjuhla :)

Aiheena tapaamiselle voisi olla ATC-korttien vaihto, kaavojen vaihto, askarteluideoiden vaihto yms. Jokainen joka haluaa, voisi tehdä tuota tilaisuutta varten 10 - 20 atc-korttia vapailla aiheilla.

Vaihdetaan kortteja sitten porukalla.

(nuo on Liisan ideoita blogitapaamista varten)

Myös arvontaa on luvassa :)

Tanja ehdotti nyyttärijuttua. Ihan varteen otettava ehdotus. Jos tulee yli 10 henkilöä, niin jokainen voisi tuoda vaikka makkarat tai lihat (oman osuutensa) Minä järjestän siskoni kanssa salaatin, mehut ja muurinpohjaletut sekä kahvit.

Laitan listan mukanaolijoista. Tämä on vain ehkä lista näin alustavasti.

Alustava mukanaololista: 1.Pirjo ite (järjestäjä), mies ja tytär

2. Marita (Pirjon sisko)

3. Liisa, mies ja tytär

4. Tanja

5. Stanna

6. Paperi40

7. AnneHelena

8. Minja (Raija)

9. Nirunaru