Odotin postia innolla, sillä tiesin, että sny:n paketti piti tulla. Enkä turhaan odottanutkaan. Kävin heti kaupalla, ostin ruokaa ja kävin paketin. Kotona olin aivan täpinöissäni. Kuvasin kuitenkin ihanuuden päältä päin

1558990.jpg

Näin ihana paketti. Malttamattomana rupesin availemaan ja luin ensin kirjeen (iso kortti), aivan ihana. Siinä paljastui sny:ni. En olisi ikinä arvannut :)

Mitä kaikkea paketista paljastui. Askartelukirja, puolukkasaippua, suklaata ääriviivatarroja (ajattelin juuri pistää tilauksen :)), Koristeita, ihana kankainen säilytystasku( onkin itsetehty patakinnas, mutta on niin hieno, että pidän sen säilytystaskuna), lintutauluja (ihania), kirkkokortteja ja lappuja ystävyydenpeittoon. Siis aivan mahtava paketti.

1559010.jpg

Eikä siinä vielä kaikki. Aivan mahtavan ihana iso itse tehty virkattu (onkin neulottu :)) liina. Miten minä voisin sinua sny:ni kiittää. Paljastuit blogittomaksi Päiviksi. Olet tosiaan näiden kuukausien ajan ilahduttanut minua suuresti. Kaikki pakettisi ovat olleet aivan ihania. Olet ollut jatkuvasti yhteydessä minuun ja se jos mikä on mieltäni ilahduttanut. Toivottavasti ystävyytemme säilyy jatkossakin. Ehkä kesälomalla :) tapaamme.

Tässä vielä lähikuva liinasta

1559021.jpg

Vielä eilisestä. Mieheni veljet tosiaan tulivat kylään (Helsingistä). Olivat tosi kiinnostuneita minun käsitöistä ja kyselivät muutenkin minulta kuulumisia. Oli oikein rattoisa ilta.

PÄIVILLE HIRVEÄN PALJON KIITOKSIA :)

Tämä laulu on kiitokseni Päiville