Toinen riemastuttava kokemus oli avata Sayn paketti. Sieltä paljastui leimasinkuvia ja kirjoituksia. Tässäkin tapauksessa ajattelin jo ennen paketin saamista, että olispa leimasinkuvia, niin voisin tehdä vaihteeksi niitä kortteja.1365803.jpgPaketti sisälsi myös kauniita kirjekuoria ja papereita. Ihania kukkasia korttien koristeeksi, taustapaperia ja korttipohjan. Myös geishapatukka oli eksynyt pakettiin. Sen tosin söin äsken. Ihana kortti oli matkassa myös. Ai niin, olihan siellä vielä niitä atc-korttipohjia, joiden suurkuluttaja minä olen. Mahtavasti omalle saylle kiitoksia ja rutistusta sekä halausta. Pieni vihjekin oli mukana. Mutta en vielä osaa arvata kuka olet. Salaisuus siis säilynee loppuun asti.

Pääsiäisvaihdon sain Sofiannalta. Oikein ihana Pääsiäisaiheinen kirjepaketti. Kaikki ovat minulle kovin tarpeen. Kiitos sinulle ihana Sofianna. Nimesikin on minusta erittäin kaunis. Tässä Sofiannan lähetys:

1365838.jpg

Ja sitten jymy-yllätys voitta askartelutavaroiden arvontakilpailussa. En voi tänään muuta kuin huokailla ja tarkastella lähetyksiä. Tässä voittoni.

1365854.jpg

Nyt pitää valmistautua lähtemään kaupalla ja hakea loput postit sieltä :)

Vielä kerran, kiitoksia kaikille :)