Tänään tosiaan oli kaupunkipäivä. Piti käydä ostamassa servettilakkaa, tarratyynyjä, tulostuspaperia, ripustusnarua ja sorruin ihanaan vihkoseen. Ajattelin, että siitä tulee minun kiiltokuvavihkoni, jonka blogiystäväni koristavat yhden sivun kiiltokuvalla ja ajatelmalla tai jollakin elämänohjeella.

Siis sivun 1. puoli = yksi kiiltokuva ja ajatelma. Sivun voi halutessaan päällystää, mutta kohokoristeita ei mielellään, koska vihkosta tulisi liian paksu. Siis yksi kiiltokuva riittää ja terveiset minulle :)

Sivun toiselle puolelle laitetaan nimimerkki ja blogiosoite tai sähköpostiosoite.

1351334.jpg

Vihko tuli vähän väärinpäin. Vihko on kokoa 15 cm X 10 cm. Kommentoikaa halukkuutenne. Tämän teen sen sijasta, kun Kiiltokuva-ajatelmadeconi jäi välille, enkä varmaan saa sitä takaisin. Tekijöitä mahtuu paljon :)

Asiasta toiseen. Joku anonyymi oli taas kommentoinut, että sivupohjani on ruma. Kaikenlaiseen nälvimiseen toisilla riittää aikaa. Minä ainakin pidän tästä sivupohjasta. Se on ihan minun näköiseni. Poistan kaikki asiattomat kommentit.

Kylpyhuone alkaa kohta olla valmis. Allaskaappi ja peili vielä puuttuu. Nyt ostimme olohuoneeseen uudet tapetit. Alkaa asuntokin olla kuin uusi. Yli neljä vuotta sitten tänne muutimme ja olemme remontoineet asunnon melkein kokonaan. Kodinkoneet vaihdettiin, keittiö vaihdettiin, lattiat laitettiin ja suurin osa on myös tapetoitu. Olohuone vain puuttuu.

Postissa esteri laittoi 20 kpl sammalenvihreitä lappuja päiväpeittoon.Suuret kiitokset esteri. Nyt peitossa on laput valmiina, mutta lisää rarvitaan, kun meinaan tehdä useamman peiton myös blogikavereille.

Mukavaa päivää kaikille.

edith: anonyymille, joka kommentoi tähänkin. Jos sinäkin laittaisit blogisiosoitteesi rehellisesti, niin voisin tulla itsekin arvostelemaan sivujasi. Muuten poistan kaikki anonyymit olivatpa kehuja tai haukkuja.

Mukana:

1. Liisa

2. Mardemoomika

3. Tanja

4. Nina (Oopo)

5. Annehelena

6. *esteri*

7. Saoka

8. Minimamma

9. Hannahemuli

10. Reetta

11. Kirsi-Marja

12. Risuliisa

13. Tanjuska

14. Nirunaru

15. Arja

16. Raija

17. Sny :)(voin laittaa sinut viimeiseksi)