Tänään on ollut ihan kamalan kaunis päivä. Kävelin työmatkat ja kävin kaupassa/postissa. Tuli kolme pakettia. Tilasin ulkomailta askartelutavaroita ja tulivat aika nopeasti. Riituska lähetti kierrätyksen kautta IHANAN laatikon ja rasian sekä teippiä ja askartelupahvia. Sain tuon laatikon maalipurkeille, jotka lojuivat milloin missäkin. Laatikko tuli aivan täyteen. Kiitos Riitukka. Sitten tuli hys, hys juttu myös paketissa. Kirjeitä tuli myös. Erilainen vaihto 25, aiheeltaan Perhonen tuli Nannukalta ja aivan ihana lähetys Isot kiitokset sinulle. Oma lähetykseni oli kyllä mitään sanomaton tuohon verrattuna.

1326059.jpg

AnniTanni lähetti minulle ihan yllättäen muutaman lapun päiväpeittoon ja ihania kirkkokortteja ja tuo venekortti on myös aivan ihgu.

1326081.jpg

Isot kiitokset Tanjalle !

Eilen tosiaan kävin omalla lääkärillä kuulumisia vaihtamassa. Sain niin hyvää palautetta muuttuneesta olemuksestani, että ihan punastuttaa. Enkä vain ulkoisesti ole kuulemma muuttunut, vaan myös sisäisesti :) Ihan mukavaa saada joskus jotain myönteistäkin palautetta :)

Oikein ihanaa päivää kaikille ystäville.

edith klo 17:34, Tein pari pahvista taulua.

1326600.jpg