Tänään olikin taas postia postilaatikko pullollaan. Kaikkea kivaa ja muutama lasku :(. Erilaisen vaihdon kortit tulivat Paperi40:ltä Tosi ihana kirje. Kiitos sinulle Paperi40. Minulla ei ennestään ollutkaan mitään samanlaista.

1247005.jpg

Sitten ihana Sylviadeco tuli meille vähäksi aikaa. Koristelemme itse muutaman sivun vielä. Kiitos kaikille tekijöille. Vihko on tosi ihana. Olipa tarrojakin joltain välissä, ne lähtee ensi viikonloppuna myös Sylvialle kohti Ugandaa. Minun täytyy vielä illan mittaan ihailla vihkoa, ennenkuin itse koristelen. Tuhannesti kiitoksia kaikille koristelijoille. Tämä vihko oli todella tärkeä.

Sokerina pohjalla. Kirsi-Marjan mahtava paketti. Voitin Kirsi-Marjan blogissa palkinnon. Kyllä sisältö oli mahtava. Haukoin henkeä ja nauratti kovin. Olin niin innoissani. Sakset oli tosi tarpeeseen kuin myös kynä. Kaikki menee käyttöön ja varmaan parin viikon kuluttua olen jo leikellytvinon pinon 3D-kuvia ja tehnyt kortteja. Olet Kirsi-Marja ihana. Kiitos ja halaus sinulle.

1247036.jpg

Niin ja Riitta pohjoisesta lähetti kamalasti servettejä, kiitos Riitalle. Myös Sain ihanat kalevalan korvakorut Mutsikkalta. Kiitos, niistä on iloa. Laitan ne korviini tänään :)