Heräsin tänäänkin ennen seitsemää. Meidän piti tytön kanssa joutua kahdeksan linja-autoon ja shoppailemaan. Välillä kävimme sisareni luona kahvilla. Vein hänelle servettejä, tildaetanan, itsetehtyjä cd-3D-kortteja ja hautajaiskuvia sekä tietysti itsetehdyn laukun. Sainkin minä kankaita häneltä. Kävin myös lähiön kangaskaupasta Artexista ostamassa pannulapputäytettä, nappeja, vinonauhaa ja ihania kankaita vähän.

Tytölle hankittiin alesta kengät, hattu, ulkoilutakki, t-paita, pari fantcykirjaa. Tiimarissa piti myös käydä ja sieltä tarttui mukaan kaikenlaista (ajatellen SAY-6 kierrosta)

Kävin myös lankaliikkestä ostamassa rihmaa, puuvillalankoja kesälaukkuun ja pienen ristipistotyön (harjoittelen, kun en ole tehnyt ennen)

Kotiin tultua Renja kävi postin ja mitä ihanuuksia me molemmat saatiinkaan. Salamanderin sälävaihtokuori oli. Liisa oli lähettänyt ihanan Tildavaihto lähetyksen. Oikein ihana paketti. Isot kiitokset sinulle Liisa.

Tämä oli siis EV-41-Tilda.

1673041.jpg

Renjakin sai yllätyspostia NIRUNARULTA. Kyllä Renja oli mielissään, kun hänen piirtämät kuvat oli hyväksytty kylälehteen. Etu- ja takakannessa oli kuva. Renja kiittää kovasti Nirunarua piirrustuslehtiöstä, kortista ja lehdestä.

1673043.jpg

Tämä ilta meneekin ostoksia ihaillessa ja ruokaa laittaessa. Lupasin tehdä Renjalle kunnon ruuan tänä iltana ja huomenna paistetaan jotain.

Oikein ihanaa loppupäivää kaikille.