Tosiaan, pitäisi vähän postilaatikkoa suurentaa. Ihan tilkaten täynnä koko laatikko. Olipa ihana avata postilaatikko töistä tullessa. Pyörän tavarakoriin onneksi kaikki mahtuivat, ettei tarvinnut tehdä kahta reissua.

Ensinnäkin sain toveri kesäkuulta Äipältä mukavan viime viikon kirjeen. Kirjekuori oli auki, joten en tiedä onko siitä tippunut matkalla mitään. Postinumero oli taas erilainen. Sen takia tämäkin kirje viipyi. Mutta ei se mitään, hyvää kannattaa odottaa. Enkeleitä ja suklaata :) Tytär aloitti jo suklaalevyn syömisen. Kiitos toverini.

1650246.jpg

Seuraavaksi avasin snyni eli Päivin kirjeen. Ja kaikkea kivaa oli taaskin kirjeessä. Mistä arvasit, että kirjaimet olivat minulta loppu?  Kirjeessä oli tietysti lappuja Tanjan peittoa varten ja paikkakuntakortti. Ihana runojääkaappimagneetti oli myös. Isot kiitokset sinulle ja Onnea nimipäivänäsi.

1650258.jpg

Sitten aukaisin Anninan kirjeen ja se oli iloinen kesäyllätys. Laudeliina, käsipyyhe, ristikkolehti, purkkaa, karkkia ja 3D kuvia. Oikein ihana paketti. Kiitokset sinulle Annina. Tämä vaihto käytiin Marelon blogissa.

1650267.jpg

No, eipä nämä tähän loppuneetkaan. Kaverille kassi vaihdossa sain Joskalta aivan ihanan laukun. Oikein käsityöläisen juhlalaukku. Varmasti käytän. On niin yksilöllinen ja ihana. Kuinka sinä keksitkään. Olet tosi luova. Isot kiitokset sinulle Joska.

1650291.jpg

Huono kuva. Luonnossa paljon nätimipi. Tuo nappirykelmä ei näy kunnolla, joka oli kuin piste iin päälle. :)

Marelolta tuli lappuja Tanjan peittoon, siitä enempi Ystävyyden peitot blogissa. Kirjoittelen sinne illemmalla. Kiitos paljon Marelolle.

Kiitos myös kaikille enkelidecoon osallistuneille. Ihana deco tuli postissa tänään ja se jatkaa huomenna matkaansa prognoosille.