Tänään hyppäsimme klo 8.00 tyttären kanssa linjuriin ja matka kohti kaupungin kauppoja alkoi. Ensimmäiseksi menimme CityMarkettiin ja sieltä lähti mukaan kengät kummallekin, Seelalle 1-vuotis synttärilahjoja ja pojalla (Seelan isillä) on myös synttärit. Hänellekin ostimme lahjoja. En kerro mitä, koska nykyään taitaa minun sukulaiset ahkeraan käydä blogissani. Tosin eivät kommentoi. No, sittariin saatiin kulumaan yli 100 euroa. Kävimme myös kahvilla siellä. CitiMarketista kävelimme Isoon Myyhyn, mutta sieltä ei löytynyt mitään. Suuntasimme siis matkamme Sokokselle ja johan alkoi löytyä. Tytär sai vihreät housut ja sinisen t-paidan. Meni 50 euroa :(. Kävimme ennen Sokosta Tiimarissa ja sinnekin meni 15 euroa. Sokokselta kävelimme torille ja ostin piiraoita ja mehua. Menimme puistoon syömään. Mieheni soitti. Hän tuli ruokatunniksi meidän luokse puistoon ja hänellekin riitti piirakoita. Suunnittelimme minne sitten. Linjuri lähtisi vasta 12.20, joten miehen ruokatunnin jälkeen menimme Carlssonille. Tytär löysi sieltä mieleiset aurinkolasit ja minä tein heräteostoksia :). Eli yläkerrasta ostin MariMekon salaattiottimet ja kuusi pientä lasia. Ne ovat ihanat. Seuraavan kerran, kun menemme tyttären kanssa kaupungille, niin ostan salaattikulhon ja mehukannun. Carlssonille meni rahaa 50 euroa. Eli matkan aikana tärväsimme noin 250 euroa syömisineen ja jäätelöineen. Jäätelöt ostimme odotellessa linja-autoa.

Kotona aukaisin tietokoneen. Kävin sp:t katsomassa ja piti mennä ruokakauppaan. Oli näet tullut pakettikortti Donnosta ja sain taas kaikkea kivaa.

Ihmettelin vain itsekseni, kun toveri toukokuu ei muistanut, eikä ole käynyt edes blogissani kommentoimassa. Itse lähetin hänelle paketin jo alkuviikosta. Kävin myös tervehdyskäynnillä hänen blogissaan. Petyin vähän.

Tässä kuitenkin kuvaa marimekon astioista:

1518646.jpg