Tulin vähän aikaa sitten töistä ja kävin kaupassa. Vein samalla muutaman kirjeen postiin. Ei meillä ollutkaan tänään tiimipalaveria. Oli siirtynyt keskiviikoksi, mutta minä en siihen mene. En aio siirtää taas työaikaa. Tehkööt minun pääni menoksi mitä tahansa. Aion kuitenkin pyytää heitä olemaan hiljaa, kun puhelin soi ja joudun vastaamaan. Se ei ole liikaa pyydetty.

Mieheni tuo tänään uuden puutarhakaluston. Ihanaa. Sitten kelpaa grillata ja viettää aikaa ulkosalla. Vielä kun sais kiikun :).

Postissa tuli Raijan musiikkideco ja Saanan viimeinen toverikuu lähetys. Kiitos Saana kivasta lähetyksestä ja koko toverikuu ajasta.

1590348.jpg

Niin, mieheni tuo myös useamman pussin multaa äidin ja isän haudalle. Istutamme siihen ruohikon. Nyt se on hiekalla. Hautakivessä on jo kummankin nimet. Sisareni piti huolta äidistä hänen eläessään. Minä aion pitää huolta vanhempieni haudasta. Meiltä sinne on lyhin matkakin.

Mukavaa iltaa jokaiselle.

PYYNTÖ: Voisiko joku kiva ystävä lähettää minulle malliksi blokin, siis tilkkusellaisen. Niin voisin tehdä niitä, kun lupauduin Millamin kahvi/tee tilkkublokien tekoon.

Lähetän blokin kyllä takaisin.