Other_animation.gif

Pyhänseutu olikin yhtä haipakkaa. Lauantai meni koko päivän kaupungilla, kun odottelimme tytärtä sarjakuvaleiriltä. Renja osallistui helmikuussa sarjakuvakilpailuun ja sai lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan.

Eilinen päivä meni sitten äitini asuntoa tyhjentäessä. Paljon läksi muistoja matkaan. Voisin sanoa, että rankka viikonloppu.

Tänään menin niskat kipeänä töihin. Mutta kyllähän nuo päivän mittaan vertyi. Kotiin tullessa huomasin, että katto vuotaa. Tietokoneen vieressä oli iso vesilammikko. Miehellä taitaa olla katolle asiaa töistä tullessa. Pitää viedä myös Piikulin päiväpeitto postiin. Sen verran iso paketti, etten yksin sitä saa roudattua sinne. Niin ja Tanjan tytölle lähetän VHS-kasetteja. Kevään mittaan varmaan löytyy vielä enempikin, kunhan innostun siivoilemaan nurkkia.

Nyt askarteluhuoneessa on hieno kirjahylly ( äidin peruja). Äidin jäämistössä oli myös nappeja, merkkauslankoja, rihmoja ja korttipohjia (erilaisia), mitkä minulle lahjoitettiin. Äiti oli kätevä käsistään. Sain muutamia kirjailtuja liinoja. Oikein kauniita. Sain myös kalastajalangasta virkatun päiväpeiton.  Tuntuu kuin olisi lapsuudenkodissa, kun tavaroita levittelee tänne. Sain minä muutakin tosi arvokasta, mutta ei siitä sen enempää. Tosiaan kukaan sisaruksista ei halunnut ottaa huonekaluja. Minä sitten :). Saan vielä verhot, tosi nätit. Laitan nekin askarteluhuoneeseen ja äidin tekemiä tauluja posliinimaalauksessa. Nekin tulevat koristamaan minun askarteluhuonetta. Siitä tulee upea :) nimittäin askarteluhuoneesta. Ennen se vain oli ylimääräisten tavaroiden varasto.

Viemme pari peräkärryllistä tällä viikolla kaatopaikalle (omia vanhoja romppeita)

Ensi viikonloppukin on raskas. Äidin siunaustilaisuus.

Toivottelenpa kaikille ystäville mukavaa viikkoa ja jaksakaa.