Postipoika muisti minua runsaalla kädellä :)

Ensinnäkin AnneHelenan blogista bongasin 50.000 ja ihana ystäväni lähetti minulle paketin minun lempiväreissäni. Halaus ja kiitos AnneHelenalle. Tässä paketin sisältö:

1410202.jpg

Nyt paljastui myös salaisuuksien kuukauden ystävä maaliskuulta ja arvatkaas kuka minulla oli, no Mardemoomika tietysti. Kiitos Marita ihanista, mieltä piristävistä lähetyksistä. Ei kun kunnon halaus ja rutistus sinulle. Servetit ovat ihania (lempivärini), kortit olivat myös tervetulleita. Tässä kuvaa:

1410206.jpg

Eikä posti tähän loppunut. TilkkuSadusta tilasin ihania tilkkuja ompeluun, nappeja ja pitsiä. Ne oli tänään postissa ja kierrätetään blogin kautta sain myös kankaita. Kiitos molemmille ihanista lähetyksistä.

Tämän päivän postin perusteella, minulla on hienoinen aavistus kuka minun Sayni on. Oli yksi leima, mikä paljasti :). Odotamma vielä viimuista kirjettä ja katsotaan kävikö aavistukseni toteen.

Eilen ompelin taas koneella ja sain ihanan laukun aikaseksi Oopon lähettämistä tilkuista. Siitä puuttuu vielä vetoketju (mikä pitää hakea Joensuusta) ja hihnan teen tänä iltana. Laitan sitten kuvaa. Minusta se on ihgu.

edith: klo 17.08

Tässä se minun tekemä kassi, vain vetoketju puuttuu.

1410746.jpg