Kyllä minä odotinkin tätä päivää. Ensi viikon saan pyhittää kotihommille, eikä tarvitse töitä ajatella. Tarkoitus on käydä tiistaina Kuopiossa iltamäkikisoissa. Meidän pojat kun ovat entisiä mäkihyppääjiä, niin kiinnostus tuohon lajiin on koko perheellä säilynyt. Ties vaikka lapsenlapset jatkaisivat harrastusta. Nooa-poika asuukin ihan Puijon mäen vieressä.

Niin, tulihan minulle postiakin. Tippaliisan kanssa tehtiin vaihto ja hän lähetti aivan ihanan nalleperheen. Äiti-nalle, isänalle, tyttönalle ja vauvapoikanalle ja heillä on aivan ihanat vaatteet. Lisänä sain isänallelle joulupukin kamppeet. Kiitos paljon Tippaliisa. Tässä koko perhe:

1334208.jpg

Eivätkös olekin aivan suloisia. Heti löytyi kirjahyllystä perheelle paikka.

Nina lähetti minulle kangaspaloja, joita toki voin käyttää myös korttiaskarteluun. Tulee vähän jykevämpiä kortteja, mutta niin on tarkoituskin. Myös aivan ihania tauluja voin niistä tehdä. Oikein nättejä kankaita. Kiitos Nina.

1334222.jpg

On mulla tekemistä lomalla :).

Servettipuoti Turusta lähetti maaleja, lakkaa, taulupohjia ja kiiltokuvia???? Tilasin kyllä, mutta odotin vahvistusta ja pankkisiirtoa. Eli laskuakaan ei tullut. Pitää kirjoittaa loman jälkeen ko. firmalle, koska en pääse entiseen sähköpostiini muuta kuin työkoneeltani ja siellä on osoitteet.

Nyt kuitenkin toivotan kaikille oikein aurinkoisia päiviä ja pilvisinä päivinä tehdään käsitöitä ja askarrellaan.