Tänään postipoika oli suopealla tuulella. Tuli kolme "hyvänkiertää" kirjettä, postikortti, toveri tammikuun Niinan kolmas lähetys, loput kilpailukuoret 4 kpl. Tänään on arvonta :). Arvon voittajat illalla, kun mies ja tytär ovat kotiutuneet. On virallisia valvojia. Kävin äsken kirjastossa, yksi askartelukirja oli virkailijan tiskin alla minulle :). Kävin myös kaupassa. Siinäpä sitä työpäivää kerrakseen. Olinhan aamupäivän oikeassa työssä ;). Vatsalihaksiakin olen kerinnyt tekemään 40. Mutta, mennäänpä lähetyksiin:

1212407.jpg

Ihgu ihana enkelikortti Annehelenalta. Annehelena on minun parini postikorttiringissä. Isot kiitokset sinulle ja halaus.

1212409.jpg

Toveri tammikuun, Niinan paketti oli yllätyksiä täynnä. Kamalan paljon postikortteja. Olen ihan innoissani. Pitää tehdä sivut myös muille korteille kuin kirkkokorteille. Oikein lämpöinen hali ja kiitos sinulle Niina :)

1212412.jpg

Ei nämä yllätykset siihen loppuneet. Ylhäällä on hyväkierto lähetyksiä HannaHemulilta, ylhäällä, Reettalta vasemmalla alhaalla ja Liisalta oikealla alhaalla. Kaikkea kivaa ja tarpeellista joka paketissa. Oikein isot kiitokset kaikille eli Liisalle, HannaHemulille ja Reettalle.