Kilpailulle on uusi blogi. Kurkatkaa tänne!

Hei kaikki ystävät !

Tehdäänkö joka kuukausi yksi ystävistämme onnelliseksi?

Ajattelin järjestää pienen kilpailun kävijöiden kesken. Eli ajatus on tällainen:

Jokainen osallistuja postittaa minulle askartelutavaraa noin 2 e edestä ja lisäksi laittaa jotain omaa, mitä itseltä löytyy (ihan jotain pientä lisäksi). Välttämättä ei tarvitse ostaa mitään, jos löytyy hyväkuntoista askartelumatskua.

Arvon kaikkien lähettäjien kesken minulle tulleet askartelutavarat yhdelle ja postitan tavarat voittajalle omalla kustannuksellani. Ilmottautumisaikaa on 11.1.2007 asti ja tavarat minulla 14.1.2007. Sen jälkeen suoritan arvonnan tässä samassa postauksessa ja lähetän paketin voittajalle.

Kommentoikaa ja voisin jatkaa tätä joka kuukausi, jos osallistujia riittää. Itse en osallistu muutoin kun välittäjänä :) Niin, teen minä aina kortin voittajalle :) Niin tietysti emäntä saisi voittajan paketin sisällön. Miltä kuullostaa?

Orvokki heitti idean, että voisin emona oloa kierrättää. Jos on halukkaita emoilemaan seuraavissa kuukausissa, niin laittakaa meiliä. Siten voisin itsekin osallistua :)

Niin, emona voisi olla aina seuraavaksi kuukauden voittaja. Teen tästä oman blogin ja ilmoitan voittajalle salasanat yms.

Osallistujat :

1. SeijaSisko

2. Orvokki

3. Esteri

4. AnneHelena

5. Tanja

6. Minja