Postissa tuli siis kolme lehteä, Kodin Kuvalehti, Kotiliesi ja Moda. Sitten tuli tilaamani valokuvat Ifolorlta. Pari laskua :(. Mutta ihanasta ihanampaakin postia tuli myös. Sjy-lähetti postia. Kiitos sinulle sjy (tiedän kyllä jo kuka sjyni on, mutta paljastetaan se vasta Uutena Vuotena). Teit päivästäni mahtavan.

1164230.jpg

Ihania taustakuultopapereita, koristeita, enkeleitä ja postimerkkejä, joita minä olen aina salaa toivonut, että joku lähettäisi. Vielä rutistus sjy:lleni, joka asuu tässä melko lähellä :)

Toinen kirjekuori tuli TikuVeeltä. Ja ihanan paljon kaikkea mukavaa. Paljon tarvikkeita ATC:tä ajatellen. Olen tosi kiitollinen sinulle TikuVee. Tämä oli nimittäin voitto, kun TikuVeen blogissa oli käynyt jo yli 3000 kävijää. Onnea kävijämäärästä. Niin, mukana oli myös paljon runoja, joita voin käyttää ystäviä ilahduttamaan,.Tässä kuvaa:

1164233.jpg

1164236.jpg

NYT TAHTOISIN, ETTÄ JOTKUT KIVAT YSTÄVÄT VAIHTAISIVAT MINUN KANSSANI ATC-KORTTEJA. JOS KUKA ON KIINNOSTUNUT, NIIN ILMOITA SÄHKÖPOSTIINI JA VALITSE AIHEET. VOIN VAIHTAA USEAMMANKIN KANSSA :)