SARA29.JPG (17168 bytes)

Eilen oli tosi huono päivä. Meidän Samuli sai pahan sairauskohtauksen. Jalat menivät alta. Ei pystynyt kävelemään. Kaatuili ja silmät olivat oudot. Oksenteli ja oli välillä taju kankaalla. Kyllä minä säikähdin. Soitin päivystävälle eläinlääkärille ja hän epäili epilepsiakohtausta. Pitää viedä ensiviikolla eläinlääkärille. Jos epilepsia todetaan, niin Samuli joutuu elinikäiselle lääkitykselle. Toinen on vasta vähän vajaat neljä vuotta. Onneksi koira näyttää nyt normaalilta. Häntä heiluu, kun sille juttelee.

Tänään oli siis myös vaakapäivä. Jännityksellä hyppäsin aamulla vaa'alle. Ei ollut lähtenyt niin paljon painosta kuin olin toivonut. Vaaka lukemat olivat 86,5 kg. Elikkäs 1,2 kg viime mittauksesta oli pudonnut. Alkupainohan oli kahdeksan viikkoa sitten 90,5 kg. Nyt on siis neljä kiloa kevyempi olo. Kunto kuuri jatkuu. Yksi kolmas osa takana, jos tätä tahtia jatkuu ja vielä 16 viikkoa edessä. Onneksi tuo paino lähtee pelkästään noilla vatsalihasliikkeillä. Ei tarvitse olla syömättä. En osaakkaan olla nälässä. Ensimmäiset spurtit tältä päivältä otan kohta. Joka päivä siis 80xvatsalihaksia.

Nyt pitää myös ruveta pipon neulomiseen. Olen kohta sisäosan neulonut ja alkaa vinopitsi osa, jota en ole koskaan vielä kokeillut. Toivottavasti onnistuu. Toivottelen kaikille oikein mukavaa lepopäivää.