Tänään oli pitkä päivä kurssilla. Tiedonhallintaa, tentti ensi viikon perjantaina. Huomenna olisi iltakurssi, mutta minulla on synttärit ja tulee pojan perhe. En viitsi mennä. Pyysin materiaalia opettajalta, että voin lukea. Toveri elokuun viimeinen lähetys tuli ja ihana kuten aina. Papereita, kiiltokuvia ja 3D-kuvia. Kaikki tulivat tarpeeseen. Tässä kuvaa. Kiitos Minna!

841614.jpg

AnniTannin kanssa vaihdoimme askin ja neljä ATC-korttia, aiheina Kukka, keiju, lehmä ja hevonen. Olivat oikein kauniita. Kortit eivät oikein pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Lisukkeita oli myös:) Oikein suuret kiitokset Tanjalle:

841615.jpg

Sitten tuli ystävältäni (kirjeenvaihdossa -80 luvun alusta alkaen) Särkisalosta syntymäpäiväonnittelukortti. Kiitos Eija.

841616.jpg

Huomennahan ne synttärit ovat. On se mukavaa juhlia hiukan etukäteen. Askartelupuoti Karoliina lähetti myös tarvikkeita. Oikein nopea palvelu. Huomenna on taas normaali työpäivä klo 9.00 - 12.30. Saan vähän levähtää ja valmistella iltaa ja juhlintaa :) Oikein mukavaa iltaa kaikille.